Financieel Medewerker Factoring For sale

Goedgekeurde en geverifieerde opdracht

Item Features

  • Price Range: low
  • Payment Type: fixed
  • Item Type: sell
  • Condition: new
  • Warranty: yes
  • Status: open

Functiebeschrijving

Financieel Medewerker Factoring
Over Amplifon
Amplifon is de wereldleider in de hoorzorg retail industrie. Sinds 1950 hebben we de levens van miljoenen klanten over de hele wereld veranderd. We zijn een wereldwijd bedrijf zijn dat continu groeit, maar desondanks hebben we een start-up benadering. Amplifon streeft voortdurend naar innovatie en persoonlijke impact op zowel klanten als onze medewerkers. We zijn er trots op dat we de standaard voor onze branche neerzetten.
Dagelijks geeft Amplifon wereldwijd aan duizenden mensen het plezier van de emoties van geluid terug. Met meer dan 17.000 professionals in een netwerk van 11.000 verkooppunten, servicecentra en partners zijn we een grote, maar platte organisatie met korte lijnen.
Binnen Nederland opereert Amplifon onder het merk Beter Horen. Momenteel bestaat Beter Horen uit ongeveer 170 winkels en 750 toegewijde professionals. We geloven dat mensen het belangrijkste onderdeel van ons succes zijn en daarom investeren wij in onze mensen en hun ontwikkeling. Dankzij onze toegewijde audiciens, verkoopmedewerkers en de teams op het hoofdkantoor zijn we in staat om dagelijks mensen de kans te geven om alle emoties van geluid te (her)ontdekken.
De rol
Als Financieel Medewerker Factoring ben je een belangrijke schakel tussen onze vestigingen – klant en de factoring maatschappij en signaleer je afwijkingen en risico’s in openstaande vorderingen.
* Je verwerkt alle Front-end verkopen (FOX) in ons ERP systeem (JD Edwards\Oracle) * Je controleert en beheert het E-declaratie-systeem en checkt op volledigheid van de ingelezen facturen * Je controleert binnen E-declaratie op “uitval” en corrigeert waar nodig de declaratie. * Je ondersteunt onze vestigingen en klant met vragen over hun factuur\declaratie * Je bent contactpersoon voor de factoring maatschappij voor overleg en correcties van ingediende declaraties.
Je zorgt voor een up to date verwerking van zowel aangeboden declaraties (dagelijks) als ook de periodieke ontvangsten (wekelijks)Bij het verwerken van alle (vestiging)verkoopfacturen ben je als applicatieowner verantwoordelijk voor het contact met onze factoring maatschappij Infomedics waarbij je de facturatie en zorgdeclaraties controleert en aanbiedt aan de externe debiteuren factoring. Je geeft follow-up aan eventuele uitval (in samenwerking met de factoringmaatschappij) biedt deze alsnog aan. Je signaleert betaalafwijkingen en communiceert dit met het Finance Team en desbetreffende vestiging. Je ondersteunt in jaarlijkse aanpassingen in zorgcontracten (tarieven) en coderingen binnen ons contractsysteem (AHIS) en corrigeert tussentijdse aanpassingen.
Wie ben jij? * Je hebt ervaring in het werken in ERP systemen (JD Edwards\Oracle). * Je bent analytisch en gedreven in het aanbrengen van structuur en verbeteringen. * Je hebt een HBO denk en werkniveau * Je hebt bij voorkeur al ervaring met het declareren van zorgverleners facturen * Je bent communicatief vaardig en makkelijk benaderbaar. * Je bent energiek en bent een echte teamplayer. * Je bent flexibel inzetbaar (back-up) binnen het Finance Team. * Je hebt een gedegen kennis van MS Excel. * Je bent fulltime (40 uur) beschikbaar.
Wij bieden
* Een salaris indicatie van €2.500-3.000 bruto per maand bij voldoende ervaring/geschiktheid. * De mogelijkheid om te werken voor een doel gedreven organisatie waarbij je een echt verschil kan maken in de levens van mensen. * 24 vakantiedagen en 1 extra verjaardagsdag, bonusregeling en een goede pensioenregeling. * Een modern, duurzaam en inspirerend kantoor in Utrecht. * Een smart working policy om een goede balans tussen werk en privé te creëren. * Een werksfeer waarin je vanaf dag één verantwoordelijkheden krijgt die je in staat stellen om een groeiende organisatie verder vorm te geven. * Investering in jouw ontwikkeling door middel van opleidingen, trainingen en workshops. * Werken bij een inspirerend, internationaal bedrijf met mooie carrière kansen (ook internationaal).
Heb je vragen over Amplifon of de vacature? Neem contact op met Fleur Peters (Recruitment) nl-recruitment@amplifon.com of stuur een WhatsApp naar 06-83213498.
  • Delen:
Menu