Stage (afstudeer) Marketing & Communicatie For sale

Goedgekeurde en geverifieerde opdracht

Item Features

  • Price Range: low
  • Payment Type: fixed
  • Item Type: sell
  • Condition: new
  • Warranty: yes
  • Status: open

Hormes

Voor onze afdeling Marketing & Communicatie zijn we op zoek naar een enthousiaste, leergierige stagiair(e).Ben jij sociaal en communicatief vaardig, volg je een communicatie studie en ben je op zoek naar een meewerkstage eventueel icm afstuderen? Dan is een stageplaats op de afdeling Marketing & Communicatie bij Hormes iets voor jou!

Volop in ontwikkeling
Want Hormes is volop in ontwikkeling. Vooral op het gebied van online marketing. Met de komst van de nieuwe website is het tijd om online harder te gaan groeien en kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Focus op online en content
Je gaat meewerken aan de online marketing en communicatie van Hormes Bouwmaterialen, Bouwmarkt en Tegels & Keukens. Denk hierbij aan
– het schrijven van (inhoudelijke en relevante) content voor de website, nieuwsbrief en social media kanalen
– het helpen met het optimaliseren van onze website en online campagnes
– mogelijkheden onderzoeken van nieuwe (online) media
– meehelpen aan een betere zichtbaarheid in de zoekmachine (SEO)
– optimaliseren van de e-mailmarketing (Mailchimp)

Wij werken samen met een externe partij op het gebied van online marketing. Op basis van de rapportages en statistieken die wij ontvangen van onze online partner ga je aan de slag met de optimalisatie voorstellen omtrent de content en media inzet.Er is in overleg ook ruimte voor een mogelijk stageopdracht of (afstudeer)onderzoek.

Wie ben jij?
Een veelzijdige HBO marketing/communicatie student. Je wilt zoveel mogelijk leren binnen de stageperiode van 4 à 5 maanden. Daarnaast ben je stressbestendig en werk je zelfstandig. Het liefst ben je woonachtig in de buurt van Nijmegen/Wijchen. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met online marketing, social media en teksten schrijven. Ervaring met Mailchimp, CMS systemen en Adobe is een pre.

Vanzelfsprekend bieden wij jou als stagiair(e) een passende stagevergoeding.Herken jij je in dit profiel? Dan kunnen we niet wachten je te ontmoeten! Stuur je CV en korte motivatie naar communicatie@hormes.nl of solliciteer via de website! Voor vragen is Ingrid van Dijk bereikbaar op 024-641 31 61.

Keyword; Communicatie

  • Delen:
Menu